Home

Recreatie turnen

Voor 6-8 jarigen en vanaf 9 jaar op zaterdag.  [ Lesrooster ] 

Turnen is een sport waar gewerkt wordt aan kracht, lenigheid, snelheid, uithouding en evenwicht. Enorm belangrijk en handig voor vele andere activiteiten. Tijdens de lessen werken we op de balk, brug, mat  en de kast. En er worden ook regelmatig leuke spelletjes gedaan in de lessen.
 
Let op: Momenteel is de eerste groep op zaterdag van 9.15-10.15 vol en kunnen daar geen proeflessen voor worden aangevraagd. Advies is om in eind maart 2020 weer contact op te nemen via virtobreukelen@gmail.com of er plek is in deze groep voor 6-7 jarige kinderen. Verwachting is dat er vanaf begin april weer ruimte komt.

De recreanten, zowel jongens als meisjes,  turnen met kinderen in dezelfde leeftijdscategorie. Een paar keer per jaar worden turnwedstrijden gehouden.
Hebben kinderen echt turntalent, dan kunnen zij gevraagd worden voor de selectie.  Let op: wij bieden geen jongensturnen aan, gericht op training van de specifieke jongens turntoestellen. Het is puur recreatief turnen voor zowel jongens en meisjes. Meer info in de les bij de trainster. 
 
 
 

De lessen worden gegeven in de gymzaal van t' Kikkerfort.
Kom gerust eens langs voor een gratis proefles!