Home

VIRTO doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne 2018!


90d90a44-5380-4d5d-b478-d5711ceab596.jpg

Lees hieronder alles over deze actie en hoe jij Virto kunt helpen!
Jouw stem is geld waard in de Rabobank Clubkas Campagne!

Rabobank Gooi en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen en stelt € 75.000,- beschikbaar!

Ook VIRTO doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stem op Virto!
Van 6 t/m 21 maart 2018 mogen leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij, VIRTO, ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor een professionele turnclinic bij een top turnvereniging in Amsterdam en voor nieuw materiaal. 

stem.jpg

Hoe werkt het stemmen?
Ben jij lid van, of ken je iemand die lid is van Rabobank Gooi en Vechtstreek? Dat is mooi, want via de post ontvangen  alle Rabobankleden een kaart met een persoonlijke stemcode. Hiermee kun je via de website www.mijnbankenik.nl/gvs/clubkascampagne tot en met 21 maart 2018, je stem (of twee) uitbrengen op Virto. 

Wil je ook een andere vereniging steunen? Dat kan, je mag DRIE stemmen in totaal uitbrengen, waarvan TWEE op dezelfde vereniging.
 
Kom ook in actie!
Natuurlijk hopen we ook op jouw steun om zoveel mogelijk stemmen (en dus geld) te verzamelen. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden (als zij lid zijn van Rabobank Gooi en Vechtstreek) stemmen geven aan VIRTO tijdens de Clubkas Campagne.

Wat kun jij doen om meer stemmen voor Virto te krijgen?
Flyeren in je straat
Tijdens de komende lessen worden er flyers uitgedeeld. Het zou super zijn, als jullie deze in jouw straat, wijk, op school, op het werk, etc. uit kunnen delen en de mensen te vragen op onze vereniging te stemmen.

Oproepen via social media verspreiden
We gaan de komende tijd tijdens de lessen diverse filmpjes en foto’s maken en deze met een oproep op social media delen. Uiteraard zal dit een groter succes worden als ook jij mee helpt om dit te verspreiden.

Laat je clubhart zien, stem op Virto en doe een goed woordje voor ons bij je familie en vrienden!

Deze Virto-leden gingen je al voor in het werven van zoveel mogelijk stemmen!

VIRTO FACEBOOK
VIRTO INSTAGRAM

Heb jij ook een goed idee om nog meer stemmen te verzamelen? Of heb je een vraag over deze actie?
Laat het ons weten! Volg ons ook op Facebook en Instagram   virtobreukelen@gmail.com

Wij danken onderstaande bedrijven voor hun steun!

Wij zijn lid van