Home

Virto volop in de prijzen in Wilnis

Afgelopen zaterdag mochten 15 van de turnmeisjes van de selectie van gymnastiek- en turnvereniging Virto uitkomen op de 2e voorronde wedstrijd in sporthal de Willistee in Wilnis.
Als eerste waren het aan de ene kant van de zaal Lisette Broekhuizen, Anna-Marijn Geverink en Deborah Zuilhof aan de beurt en aan de andere kant de jongste meisjes Merlinde de Bie, Julia van Drie, Tess v.d. Loo, Lisa v.d. Meij en Lynn Mondeel. Bij de jongste turnsters was Lynn het sterkst, met vooral een heel mooi balk-cijfer. Anna Marijn ging met een 3e plaats naar huis met een mooie bronzen medaille.
In de 2 rondes erna mochten Marre Boekeloo en Kaylee Coerdes hun oefeningen laten zien aan de jury-leden. Extra spannend voor hun, omdat het de eerste echte selectie-wedstrijd is waar ze aan meedoen. Beide meiden lieten zien wat ze konden.
In de laatste ronde zag het op de wedstrijdvloer mooi paars van de Virto-pakjes. In de ene baan was het de beurt aan Nathalie Langelaar en Samantha Timmerman en in de andere baan Mirthe van Eck, Luna Minderhoud en Mariselle Pieters.  Tijdens de prijsuitreiking was er met een tweede plaats een mooie zilveren medaille voor Nathalie en met de vierde plaats een bronzen medaille voor Luna.
Trainster Carlijn Coljee is trots op deze mooie prestaties. Er zal nu weer hard getraind worden voor de clubkampioenschappen van 13 april. Maar eerst is het op 23 maart beurt aan de oudere selectiemeiden om hun ingestudeerde oefeningen te laten zien.

Uitslag 9 maart D2
Uitslagen 9 maart Pupil 1 niv 10
Uitslagen 9 maart Pupil 1 niv 11

Uitslagen 9 maart Pupil 2 niv 10
Uitslagen 9 maart Jeugd 1e jr niv 9
Uitslagen 9 maart jeugd 2e jr niv 9

image-1.jpg

image-2.jpg

image-3.jpg

image-4.jpg

image-5.jpg

image-6.jpg

image-7.jpg

image-8.jpg

image-9.jpg

image-10.jpg

 

Terug naar het nieuws overzicht