Home

Virto verzorgt gastlessen op Breukelse basisscholen

Zit uw kind op de Bijenschans, de Regenboog, de Schepershoek of de Willibrordus? Dan krijgt hij of zij tijdens het gym-uur van deze of volgende week les van één van onze ervaren trainsters! In deze les worden diverse onderdelen van de lessen van Sport- & Turnvereniging Virto aangeboden, zoals turnen en springen. Virto wil in samenwerking met Sportservice Stichtse Vecht zoveel mogelijk kinderen uit Breukelen kennis laten maken met het sportaanbod van de sport- en turnvereniging.
Is uw kind na deze gastles enthousiast over turnen of springen? Kom dan 2 proeflessen gratis meedoen! Kijk op virtobreukelen.nl voor het actuele lesrooster.

Gym-In in de herfstvakantie
Op woensdag 21 oktober van 14.00-16.00 uur kunnen alle kinderen van de basisschool vanaf groep 3 twee uur lang komen klimmen, klauteren, zwaaien & springen tijdens de Gym-In in de gymzalen van ‘t Kikkerfort! Deelname is €3 per kind. Hiervoor krijg je een leuke sportieve middag, iets te drinken, een lekkere versnapering, kleurplaat en diploma. Aanmelden kan via virtobreukelen.nl/gym-in

 

Terug naar het nieuws overzicht