Home

Virto Valentijnszaterdag!

Zaterdag vroeg vertrok Virto trainster Carlijn Coljee voor dag en dauw richting Amersfoort om daar haar eerste wedstrijd als gecertificeerd jury-lid te jureren. En, ‘het ging niet alleen goed, het was nog leuk ook’, aldus de trainster.

Ongeveer diezelfde tijd, ging assistente van de wedstrijdgroepen naar ‘t Kikkerfort, om examen te doen voor het ‘leider 2’ diploma. En, met trots kunnen wij vermelden dat Luna Minderhoud glansrijk geslaagd is voor dit KNGU examen. Luna: van harte gefeliciteerd!

Ondertussen bij rayonwedstrijd in Amersfoort… Trainsters Annemiek en Carlijn jureren, Trainster Melanie haar kids begeleiden, ‘s middags samen met Carlijn.

Lot en Nienke, voor het eerst turnend in D1, keurig geturnd en veel lol gehad. Daarna Marre, die mooie oefeningen liet zien, maar pech had met die o zo smalle balk en viel en haar oefening niet af kon maken. Lisette ook heel netjes geturnd, maar door een blessure slechts één sprong.

Amber en Luna daarna. Amber met een strakke achterover salto, Luna ondanks een val bij salto op vloer wel derde bij balk en brug, wat maar weer laat zien dat er ook doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen gevraagd wordt in zo’n wedstrijd!  Amber eerste: van harte gefeliciteerd, met je gouden plak, knap hoor!

Uitslagen 14 feb wedstrijd 2
Uitslagen 14 feb wedstrijd 3
Uitslagen 14 feb wedstrijd 4

10882256_774078642682169_5134097471728167618_n.jpg

Lot en Nienke.JPG

Amber.jpg

 

Terug naar het nieuws overzicht