Home

Virto sport- en turnlessen en wedstrijden afgelast vanwege Coronavirus

Breukelen, 12 maart 2020

 

Onderwerp: alle Virto sport- en turnlessen en wedstrijden afgelast 

 

Beste ouders / verzorgers van onze Virtoleden, 

Beste Virtoleden,

Annuleren turnwedstrijden t/m 31 maart 2020
Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte van vandaag, 12 maart, heeft de KNGU besloten, conform de richtlijnen van het RIVM, alle door de KNGU georganiseerde activiteiten te annuleren en/of te verplaatsen. Dit betekent dat de turnwedstrijden waaraan Virto mee zou doen de komende tijd, niet doorgaan, minimaal tot en met 31 maart aanstaande.

Op dit moment is het voor de KNGU niet mogelijk om de verregaande consequenties van dit besluit te overzien. De KNGU zal dit de komende tijd zo goed als mogelijk in kaart brengen en komt hier op terug. Uiteraard zullen wij als Virto bestuur en train(st)ers iedereen zo goed mogelijk informeren.

Het bestuur van Virto houdt de situatie nauwlettend in de gaten, en volgt hierbij de richtlijnen van het RIVM, de GGD, Gemeente Stichtse Vecht en de KNGU en NOC*NSF. 

Alle sport- en turnlessen van Virto afgelast t/m 31 maart 2020
Verder geeft de KNGU het advies aan alle verenigingen om alle lessen en activiteiten voorlopig, in ieder geval tot en met 31 maart 2020niet door te laten gaan. 
Wij als Virto Breukelen volgen die advies op en dit betekent dat alle turn- en sportlessen per direct niet doorgaan


Vragen en opmerkingen
Uitgebreidere en actuele informatie over het virus vind je op de website van het RIVM. Ook op de website van de KNGU staat meer informatie. Voor overige vragen kan je terecht bij het bestuur van Virto via virtobreukelen@gmail.com. 

We begrijpen dat dit besluit voor niemand leuk is en velen zich op de wedstrijden en trainingen verheugen. Vanwege de volksgezondheid zijn we echter genoodzaakt de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM en het advies van de KNGU en NOC*NSF op te volgen.

Met sportieve groet,
Virto bestuur en train(st)ers

 

Terug naar het nieuws overzicht