Home

Virto op de mini 4-kamp in Wilnis

Afgelopen zaterdag vond in Wilnis de jaarlijkse mini 3- en 4-kamp plaats. Dit is een turnwedstrijd voor jongens en meisjes die een uurtje in de week turnen.

Virto deed sinds lange tijd wee mee in de categorie jeugd 2. Dit zijn meisjes in de leeftijd van 13 t/m 15 jaar. Kim, Jill en Thessa turnden hun eerste 4-kamp, aangevuld met de ervaring van Esmee en Sterre. De meeste zenuwen hadden ze vooral vooraf. Tijdens de wedstrijd was van zenuwen weinig meer te merken. Het was vooral ‘hartstikke leuk’ en ging het heel goed. De jury vond het zelfs jammer dat ze de salto van Esmee op de trampoline niet met extra punten mocht belonen.

Daarna was het de beurt aan Igbal, Aeryn, Kaylee en Tamar om hun oefeningen te laten zien op brug, balk, vloer en trampoline. Ook zij deden erg hun best. Er werden op het laatst nog wat oefeningen veranderd. Maar daardoor waren de dames niet van hun stuk gebracht.

Het was een leuke en gezellige wedstrijd! Bedankt Margot Berger (ons nieuwe jurylid); zij heeft haar eerste wedstrijd ‘erop zitten’.

12. Virto op de mini 4 kamp in Wilnis.jpg

 

Terug naar het nieuws overzicht