Home

Virto bedankt alle lot(ver)kopers

Afgelopen weken heeft Turn- en Sportvereniging Virto meegedaan aan de landelijke Grote Clubactie: loten verkopen om euro’s binnen te halen om bestaande toestellen te laten repareren en nieuwe aan te schaffen. Er zijn enorm veel loten gekocht door particulieren en bedrijven. We zijn hier enorm blij mee!

Superloten
Naast de reguliere loten konden er dit jaar ook superloten gekocht worden. Met een superlot schaft een bedrijf 50 loten aan. Als tegenprestatie levert Virto naamsbekendheid via virtobreukelen.nl en de Facebookpagina. Maar liefst 9 bedrijven hebben Virto op deze manier ondersteund. Namens alle leden een extra bedankje voor Bourgondië catering & kookschool, Age van 't Hoff 2 wielers, WERU, Schilders Vervat & de Jong, MB Consultancy, Van der Heijden bouwbedrijf, Teco Tube Expanders, Arends Banden Service, Andre Manten interieurbouw en FashionUnited.

Schermafbeelding 2015-11-28 om 10.21.10.png


Verkopers

Alle verkopers van de loten - de jongens en meisjes van alle lesuren- willen we bedanken voor hun enorme inzet! Roxy, Esmee, Faybi en Luna hebben de meeste loten verkocht. Zij hebben ruim een kwart van alle door de leden verkochte loten weten te verkopen: Top gedaan!

Iedereen die lot gekocht heeft maakt kans op mooie prijzen. De trekking is op 10 december.

 

Terug naar het nieuws overzicht