Home

Update Coronavirus 29 april 2020

Beste Virtoleden,

Al sinds 13 maart staan de activiteiten bij Virto stil vanwege de coronamaatregelen. Geen trainingen, geen wedstrijden en ook geen kamp.  Al eerder hebben we jullie geïnformeerd hoe we hier qua contributie mee omgaan. Achter de schermen kijken we inmiddels weer vooruit met het bestuur en technische commissie. Hoe kunnen we veilig sporten aanbieden als dit weer mag? Hier wordt volop aan gewerkt en in deze nieuwsbrief alvast een eerste update. 

 

Binnensporten

Helaas is binnensporten op dit moment nog niet toegestaan. Tot nader orde blijven de lessen in de zalen van het Kikkerfort, de Regenboog, Broklede en Loenen dan ook afgelast.

 

Buitensporten

De overheid heeft vorige week aangekondigd dat voor kinderen tot en met 12 jaar buitensporten onder begeleiding van een trainer weer mag. Voor kinderen tussen 13 en 18 is buitensporten ook toegestaan, mits de 1,5m in acht wordt genomen.

 

Voor een aantal doelgroepen willen we, bij voldoende animo, 1x per week een buitentraining aanbieden. Deze trainingen zullen alleen bij droog weer plaatsvinden en bevestiging van het doorgaan van de training vindt via de whatsapp groep van de betreffende lesgroep plaats. 

We zullen dit aanbieden vanaf 11 mei (als ook de scholen weer zijn begonnen) voor de volgende doelgroepen:

·       Recreatiegroepen op zaterdag o.l.v. Kim van Schoonhoven

·       Selectiegroepen tot en met 12 jaar

 

Aan het veiligheidsprotocol wordt i.s.m. de KNGU gewerkt. Dit zal eind volgende week worden toegestuurd. We hopen dan ook de exacte dag(en) en tijdstippen van het buitensporten door te kunnen geven.

 

Organisatie

Wedstrijdcoördinator en voorzitter gezocht

We hebben ook al even naar volgend seizoen gekeken en weten dat we een aantal vacatures hebben te vervullen. We zoeken met ingang van het nieuwe seizoen een wedstrijdcoördinatoren een voorzitter.

 

Carlijn Coljee heeft na vele jaren aangegeven ons als trainster te gaan verlaten. Carlijn woont in Haarlem en heeft een jong gezin dat ook haar aandacht vraagt. Carlijn is naast trainster ook wedstrijdcoördinator. Voor deze taak zoeken we een vrijwilliger die nauwkeurig is, goed kan plannen en handig met de computer.

 

Therese Rietveld heeft na een aantal jaren bestuur ook aangegeven te stoppen. Haar dochter Kiki turnt inmiddels niet meer voor Virto. We zijn dus op zoek naar iemand die de voorzittersrol wil overnemen en samen met Jaco en Martine het bestuur van Virto wil vormen. 

Vragen, reacties graag via virtobreukelen@gmail.com 

 

Lidmaatschap

Net zoals ieder jaar maken we jullie erop attent dat eventuele opzegging van het lidmaatschap dient te gebeuren voor 1 juni 2020. Aan leden die twijfelen omdat er al lang niet is gesport is, willen we vragen de twijfel voor 1 juni kenbaar te maken en eventuele definitieve opzegging voor 1 juli 2020. Opzeggen graag via virtobreukelen@gmail.com

 

We missen jullie!

We hopen dat het verder goed met iedereen gaat en jullie thuis ook nog een beetje in beweging blijven:-) We missen jullie en hopen iedereen toch snel weer in de zaal te kunnen zien in goede gezondheid. 

 

 

Met sportieve groet,

Bestuur en train(st)ers Virto 

 

 

Terug naar het nieuws overzicht