Home

Sinterklaas op bezoek bij Virto

Het grote sinterklaasfeest voor de hele vereniging was dit jaar op maandag 3 december van 16.00 uur – 18.00 uur. Ook dit jaar was het weer een heel gezellig feest. De kinderen stonden al voor 16.00 uur te popelen om binnen te komen. De zaal was gezellig versierd een prachtige stoel voor de Sint en allemaal leuke spelletjes voor de kinderen om zich te vermaken.

We begonnen in een hele grote kring met het alom bekende pepernotenlied en daarna de Pietenmacarena en natuurlijk de populaire Pietenstyle van dit jaar.

Iedereen dansten van klein naar groot en van groot naar klein.

Toen we lekker warm waren mocht iedereen in tegenstelling tot andere jaren zelf een plekje kiezen waar die ging spelen. Normaal deden we dit in groepjes en eigenlijk wilde we nu iets anders. Iedereen vermaakte zich prima.

Rond 16.45 uur kwam de Sint met zijn gevolg binnen. En wel 4 pieten dit jaar.

Er werd in overvloed pepernoten en schuimpjes uitgedeeld. De kinderen vonden het heerlijk.

Het ene kind ging lekker door waar die mee bezig was een ander was niet bij de pieten weg te slaan. Sommige hielden de stoel voor Sint lekker warm en een ander bewaakte z’n pepernoten of het de laatste waren dit jaar.

Daarna zijn we nog even gezellig om de Sint heen gaan zitten om liedjes te zingen en verhalen te vertellen en even iets te drinken.

De tijd vloog om, met een geweldig afscheidslied konden we Sint en zijn gevolg weer uitzwaaien tot het volgend jaar. Allemaal bedankt en hele mooie feestdagen!!

 

Op woensdag 5 december was het feest voor de peuters in de Vijverhof, zij kregen visite van een aantal gezellige Pieten.

PC030501.jpgen-al-het-strooigoed-was-op.jpgdansen-met-de-pieten.jpgonze-eigen-pietjes.jpgJob,-Loes,-Esmee.jpgPEPERNOTENDANS-1.jpgPC030516.jpg

 

Mae Lyne 3.JPGJoep en Sam.JPGgroep 1.JPGSophie 3.JPG

 

Terug naar het nieuws overzicht