Home

Recreantenwedstrijd Virto in Breukelen

Afgelopen zaterdag vond in Breukelen de recreantenwedstrijd turnen plaats in de Stinzenhal.

Met meer dan 400 deelne(e)m(st)ers in totaal  begon Virto met 25 turnmeisjes en jongens voor de 1e keer aan dit avontuur.

Op 6 onderdelen mochten zij laten zien wat ze konden. Op trampoline, brug, balk, vloer en sprong moesten zij de voorgeschreven oefenstof doen en op de tumblingbaan mochten zij zich lekker uitleven.

In ronde 1 begonnen Lisette, Kaylee en Daniëlle. Alle drie de meiden deden goed hun best en Lisette Broekhuizen werd zelfs 4e, wat een mooie medaille opleverde.

Ronde 2 was goed vertegenwoordigd met maar liefst 10 meisjes; Isabelle, Julia, Lisa, Lotte, Rhodeé, Sandrine, Sarah, Sofie, Thirza en Yza. In de categorie pre-instap ging Rhodeé Boonstra  er met de 3e plaats vandoor!!

De ronde erna deden Sabine, Esmee, Laura, Lot, Jill, Tamar en Noa mee in 3 verschillende categorieën. Zij deden allemaal hun uiterste best maar de concurrentie was een maatje te groot.

Ronde 4 begon maar een uurtje te laat (…) en Eveline, Sam en Esmay mochten eindelijk hun kunsten laten zien. Dit ging erg goed en Esmay van de Witte won in haar categorie zelfs de 1e plaats!!

In de laatste ronde waren onze jongens aan de beurt: Jonathan en Chris. Ook voor hen waren de tegenstanders een maatje te groot.

Jongens en meiden, jullie hebben allemaal super je best gedaan en ons trots gemaakt. Bedankt!

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.

 

Lisette-Broekhuizen.jpg

Lisette Broekhuizen op de vierde plaats.

 

Rhodeé-Boonstra.jpg

Rhodee Boonstra wint de bronzen medaille.

 

Esmay-van-de-Witte.jpg

Voor Esmay van de Witte een gouden medaille.

 

Terug naar het nieuws overzicht