Home

Mooie start wedstrijdseizoen Virto met twee medailles

Afgelopen zaterdag was voor  de meeste selectiemeiden van Virto uit Breukelen de eerste voorrondewedstrijd in Amersfoort. Al deze turnsters hebben hard getraind op sprong, brug, balk en vloer de afgelopen maanden. De jongste meiden Alejandra, Anna, Emma, Esmée, Fay, Faye, Julia, Jasmijn, Luna, Noëllie en Roos beten de spits af. Voor sommige meiden was dit de allereerste wedstrijd, wat het extra spannend maakte. Maar ze turnden allemaal keurige oefeningen. 

In de middag turnden pupillen 2 Amy, Daisy, Elise, Indy, Nienke, Saar en jeugdmeisjes Anna, Caroline en Luna. Hier werd heel netjes geturnd en Caroline werd zelfs beloond met een mooie bronzen medaille voor haar derde plek.

Als laatste waren de keuzeturnsters Julia, Julie, Kiki, Lot, Merlinde en Roxy aan de beurt. Hier werden een aantal persoonlijke overwinningen behaald en Kiki kreeg een medaille omgehangen voor haar vierde plek.

Al met al was een mooie dag met veel Virto-turnsters. De komende tijd zijn er weer diverse puntjes om aan te gaan werken op 30 maart mogen ze weer in actie komen voor hun tweede voorrondewedstrijd.

 

 

Terug naar het nieuws overzicht

Wij danken onderstaande bedrijven voor hun steun!

Wij zijn lid van