Home

Medailles voor Virto op toestelfinale

Afgelopen zaterdag was het voor een groot deel van de selectie-meiden van gym- en turnvereniging Virto tijd voor de laatste en tevens leukste wedstrijd van het jaar, namelijk de toestelfinales. Bij deze finale kunnen de turnsters zich voor de beste toestellen plaatsen, deze plaatsing vindt plaats op de voorronde wedstrijden die eerder dit seizoen plaatsvonden. Maar liefst 23 meiden van Virto wisten zich op 1 of 2 toestellen te plaatsen, helaas kon niet iedereen meedoen.

Er werden mooie oefeningen geturnd, er waren medailles voor:

Lynn Mondeel, zilver op balk, Zoë van Nieuwburg won goud op sprong en zilver op vloer, zilver voor Lotte Lith op sprong, goud voor Hannah van de Does op balk, goud voor Kim van Schoonhoven op balk en brons voor Amber Stellingwerf op vloer.

Verder zijn er maarliefst 6 vierde plaatsen behaald, welke net naast de prijzen grepen. Al met al was het een leuke dag met mooie resultaten.

Dit was de laatste wedstrijd van het turnseizoen. We gaan nu vakantie vieren en beginnen eind augustus weer met de voorbereidingen voor de wedstrijden voor het volgende seizoen.

Klik hier voor de volledige uitslagelijst.

site_toestelfinale.jpg

 

Terug naar het nieuws overzicht