Home

Leuke afsluiting seizoen bij Virto

Nu de zomervakantie nadert is het voor Gymnastiekvereniging Virto ook tijd voor de zomerstop en de jaarlijkse feestweek.

Op zaterdag 25 juni begonnen de peuters met een uurtje in het Kikkerfort. Papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s vulden de zaal. Klimmen, klauteren, zwaaien en schommelen en als verrassing op de tumblingbaan.

De maandag erna was er een gezellige spelletjesmiddag georganiseerd door de leiding. Hiervoor waren alle groepen uitgenodigd. Er was veel variatie in leeftijd, van kleuters tot grote selectiemeiden. De opkomst was erg groot, het was een gezellige drukke bedoening in de gymzalen van het Kikkerfort. De meiden en jongens werden in groepjes verdeeld en gingen langs een parcours met maarliefst 16 onderdelen.

Om eens wat anders te kunnen doen als de reguliere turntoestellen waren er wat leuke spellen bij Zijdonk gehuurd. Zo was er een zenuwslopende bibberspiraal, een skippyslang waarop je met z’n 4-en moet proberen vooruit te komen en een mega grote limokoe waar de kinderen zelf hun glaasje limonade konden ‘melken’. Ook kregen alle kinderen de kans om op de grote trampoline te springen. Na afloop was er voor iedereen een lekker verkoelend ijsje, wat erg gewaardeerd werd met de tropische temperatuur die middag.

Al met al was het een gezellige middag waar de kinderen zich goed vermaakt hebben.

Als laatste was het de beurt aan de senioren. Op de fiets naar de Bosdijk en allemaal ‘natte”spelletjes doen. Na een gemoedelijke strijd (hier en daar wat vals spel) met o.a. waterpistool schieten, bekertjes stapelen, steppen, kaarten verzamelen en “veteren” werd de avond afgesloten. Niet met de traditionele vlaai en koffie maar dit keer met fris/rosé/wijn en kaas/worst/zoutjes.


Nu is het vakantie voor alle lessen, na de zomervakantie gaan we weer van start in de week van 22 augustus.

Ouder- en Peutergym afsluiting, zaterdagochtend:

 

Afsluiting maandagmiddag, overige groepen:

Afsluiting senioren, maandagavond:

 

Terug naar het nieuws overzicht