Home

Kamp Expeditie Virto-Zon!

Vrijdag 20 juni was het zo ver: na veel voorpret en creatieve inspanningen van trainsters gingen Virtomeiden en leiding op kamp! Drie dagen giebelen, gillen, schorre stemmen, zingen, turnen, spelletjes, optredens en buikspiertraining door de slappe lach braken aan.

Bij aankomst in ’s Gravenzande werden slaapplekken verdeeld en de kampvlag gemaakt. ’s Avonds werd gezocht naar op mysterieuze wijze verdwenen munten. Na een korte nacht werd er de volgende ochtend fris en fruitig opgestaan en bewogen. En…wat zou ‘Robinson proeven’ zijn? Een nieuwe oefening op de turnvloer? Bij eiland raden op het strand rijzen zonnige beelden, en het weer zat inderdaad mee het hele weekend.

Tijdens de bonte avond kwam het Bestuur een kijkje nemen en kreeg de schone taak de optredens te jureren. Wijze verhandelingen over pesten, swingende pubers met deo sprays, toneelstukjes, acrobatische toeren en de dames van de leiding dansend (en worstelend) met slaapzakken.

Al met al een top weekend! Jong en oud, selectie en recreatie, kinderen en begeleiders hebben heerlijk met elkaar genoten. Ouders konden hun kind uitgeteld en voldaan weer ophalen. Nog een paar trainingen en voor de selectie een finale wedstrijd en dan: vakantie! Trainsters en meiden, dank voor alle inzet en gezelligheid!

spring.JPG

P6220163.JPG

P6220164.JPG

P6220161.JPG

P6220162.JPG

 

Terug naar het nieuws overzicht