Home

Gym-In van Virto weer groot succes

In de voorjaarsvakantie heeft Turn- en Sportvereniging Virto weer een Gym-In georganiseerd voor alle kinderen van groep 3 t/m 8. Deze editie in de gymzalen van ’t Kikkerfort was een daverend succes. Maar liefst 75 kinderen deden enthousiast mee!

 Met een gezamenlijke warming-up begon de gezellige middag. Daarna werd in 3 groepen volop gesprongen, geduikeld en zelfs heuse salto’s gemaakt op de verschillende beweegbanen die in de gymzalen uitgezet waren. Deze editie waren er 2 stoere freerunners die de kinderen een gave workshop gaven.

 Iedereen ging met een grote glimlach en Gym-In freerun certificaat de gymzaal uit. Virto bedankt de sponsors Wiegmans en Eko Energie voor het mogelijk maken van deze fantastische middag!

 Iedere week een lekker bewegen in de gymzaal? Dat kan op verschillende dagen in allerlei leuke lessen. Kom 2 proeflessen gratis meedoen of kijk op www.virtobreukelen.nl voor meer informatie over de verschillende lessen. En houd de Virto Facebook-pagina in de gaten voor de volgende editie van de Gym-In.

gymin_voorjaar2016_2.png

gymin_voorjaar2016_3.png

gymin_voorjaar2016_1.png

 

Terug naar het nieuws overzicht