Home

Gym-In van Virto met 100 deelnemers groot succes

In de herfstvakantie heeft Turn- en Sportvereniging Virto dankzij Rabobank Hilversum-Vecht & Plassen een Gym-In kunnen organiseren voor alle kinderen van groep 3 t/m 8. Deze eerste editie in de gymzalen van ’t Kikkerfort was een daverend succes. Maar liefst 100 kinderen deden enthousiast mee!

Met een gezamenlijke warming-up begon de gezellige middag. Daarna werd in 4 groepen volop gesprongen, geduikeld en zelfs heuse salto’s gemaakt op de verschillende beweegbanen die in de gymzalen uitgezet waren. Als klap op de vuurpijl waren dankzij Zijdonk een springkussen en popcornmachine en kregen alle deelnemers een flesje AA en een glittertattoo.

Iedereen ging met een grote glimlach en Gym-In diploma de gymzaal uit. Virto bedankt de sponsors  voor het mogelijk maken van deze fantastische middag!

Iedere week een Gym-In meemaken? Dat kan op maandag van 17.00 tot 18.00 uur in de Urban Gym-les. Kom 2 proeflessen gratis meedoen. En houd de Virto Facebook-pagina in de gaten voor de volgende editie van de Gym-In.

6.-Gym-In-Virto-after1.jpg

6.-Gym-In-Virto-after3.jpg

Veel meer foto's zijn te vinden op de Virto Facebook-pagina. VOLG JE ONS AL?

 

Terug naar het nieuws overzicht