Home

Goede resultaten op de eerste keuze turnwedstrijd

Afgelopen zaterdag was het voor 14 turnsters van gymnastiekvereniging Virto een spannende dag. In de turnhal in Amersfoort was het de dag van de eerste voorronde wedstrijd voor een deel van de turnselectie.

De nog wat grieperige Hannah v.d. Does beet heel vroeg de spits af. Ondanks de griep liet ze een zeer goede wedstrijd zien. Dit werd beloont met een zilveren medaille voor een mooie 2e plaats.

In de tweede ronde was Famke van Leeuwen in de ene baan en Tessa Valkenburg in de andere baan aan de beurt. Tessa was vooral erg sterk op vloer. Famke turnde een hele strakke wedstrijd op een val van balk en brug na. Ze werd 5e, dit werd beloond met een medaille door het grote deelnemersveld in haar leeftijdscategorie.

Tijdens ronde 3 mochten Tessa de Langen, Jia Mei Vogelaar en Marjolie van de Witte aan de ene kant van de zaal en Jasmijn Hazelhoff en Amber Stellingwerf aan de andere kant van de zaal hun oefeningen zien aan de jury-leden. Tessa liet de sterkste balk-oefening van alle deelnemers zien. Net geen medaille voor haar met een 5e plaats.

De 4e ronde waren in de ene baan Kim de Groot, Maaike Spreeuw en Nicky Verheijen en in de andere baan Amira de Jong, Lotte Lith en Isis Verheijen aan de beurt. Zij turnde alle 6 nette oefeningen, maar de tegenstanders bleken helaas wat sterker.

Na deze 1e wedstrijd is er weer genoeg om aan te gaan werken de komende weken. De meiden turnen op 23 maart hun 2e voorronde wedstrijd.

Uitslag Pupil 1 niveau 9

Uitslag Pupil 2 niveau 9

Uitslag Jeugd niveau 7

Uitslag Jeugd 1e jaars niveau 8

Uitslag Jeugd 2e jaars niveau 8

Uitslag Junior niveau 8

Uitslag Junior niveau 6 en 7

photo1.jpgphoto2.jpg

photo3.jpg

 

Terug naar het nieuws overzicht