Home

Gezocht enthousiaste turntrain(st)er!

Virto, dé turn- en sportvereniging van Breukelen, is aan het groeien en op zoek naar een ervaren, enthousiaste turntrain(st)er.

Ben jij wie we zoeken?
• Je bent een sportief en enthousiast iemand, liefst met KNGU licentie niveau 3, of 4, of bereid deze licenties op korte termijn op onze kosten te gaan halen.
Een afgeronde sportopleiding zoals Sport en Bewegen, CIOS of Alo, is natuurlijk ook prima!

• Je wilt het beste uit de meiden halen, maar doet dat door ook ruimte te geven aan gezelligheid en plezier. Jouw tips worden serieus genomen en geven zelfvertrouwen om te leren en te presteren.

• Je bent beschikbaar voor begeleiding van onze selectiemeisjes op wedstrijden (aantal zaterdagen) en op 2-4 zondagen voor extra training in turnhal.

• Je bent een geboren organisator, die overzicht houdt en goed kan plannen. Je bent handig met de computer (Excel, Word en e-mailprogramma’s). Jij vindt het leuk om de communicatie met ouders, juryleden en KNGU (wedstrijdinschrijvingen) te regelen. 

Wat ga je doen?

Bij Virto vinden we sportiviteit en plezier belangrijk. De omvang van de selectie is op dit moment zo’n 40 meisjes in diverse nivo’s.Zij nemen deel aan de wedstrijden in het rayon en jaarlijks zijn er clubkampioenschappen.

• Je gaat samen met de andere train(st)ers de training verzorgen aan de diverse selectiegroepen die op dinsdag en donderdag turnen tussen 16.00 – 20.00 uur in Breukelen en Loenen.
• Jij bent degene die de wedstrijdcoördinatie in beheer heeft.
• Er zijn, in overleg, mogelijkheden om het aantal lesuren per week uit te breiden naar bijvoorbeeld (ster)recreatie turnlessen voor kinderen op de woensdagmiddag.

Wat bieden wij?

De mogelijkheid om van je hobby een mooie bijverdienste te maken.Je komt terecht in een heel gezellig en enthousiast team van train(st)ers en bestuur en vrijwilligers. Wij bieden een markt conforme vergoeding.
Meer info via virtobreukelen@gmail.com 


Delen van dit bericht wordt gewaardeerd!

 

Terug naar het nieuws overzicht