Home

Gezellig druk tijdens de Kerst Gym-In van Virto

In de kerstvakantie heeft Sport- & Turnvereniging Virto dankzij Sportservice Stichtse Vecht de tweede Gym-In kunnen organiseren. De gymzalen van ’t Kikkerfort waren volgebouwd met vele toestellen. De middag was voor zowel leden als niet-leden toegankelijk. Met een gezamenlijke warming-up begon de gezellige middag. Daarna konden de kinderen zich op 3 beweegbanen uitleven: Een Urban Gym-baan, waar stoere moves gemaakt werden, een springbaan voor echte salto’s en een kerstbaan met gezellige kerstspelletjes zoals een estafette in kerstsfeer.

Met twee groepen van zo’n 50 kinderen was deze tweede Gym-In weer een groot succes. Iedereen ging met een grote glimlach en kersthangertje met zijn of haar eigen naam de gymzaal uit. Virto bedankt de sponsors en vrijwilligers voor het mogelijk maken van deze fantastische middag.

 

Iedere week komen bewegen zoals op de Gym-In? Dat kan bijvoorbeeld op maandag van 17.00 tot 18.00 uur in de Urban Gym-les of woensdag van 17.00 tot 18.00 in het springuur. Kom 2 proeflessen gratis meedoen of kijk op www.virtobreukelen.nl voor meer informatie over de verschillende lessen. En houd de Virto Facebook-pagina in de gaten voor de volgende editie van de Gym-In.

Nieuwsgierig naar de foto's? Ga naar onze Facebook pagina Ga ons meteen volgen om van de volgende Gym-In op de hoogte te blijven!

RTV Stichtse Vecht maakte een leukm filmpje van de Kerst Gym-In:

Schermafbeelding 2015-12-29 om 20.51.20.png

 

Terug naar het nieuws overzicht