Home

Famke derde op eerste voorronde turnwedstrijd

Afgelopen zaterdag was voor 6 selectie-turnsters van gymnastiekvereniging Virto in Amersfoort de eerste voorronde wedstrijd van het seizoen.

Als eerste waren Amira de Jong, Famke van Leeuwen en Lotte Lith aan de beurt. Alle 3 de meiden turnde een nette wedstrijd. Famke won, ondanks een val van de balk, de derde prijs.

In de ronde erna mochten Amber Stellingwerf en Mariselle Pieters hun oefeningen laten zien aan de jury. Beide kwamen ze helaas maar één keer over de pegasus. Doordat sinds dit seizoen het gemiddelde van 2 sprongen telt vielen de sprongcijfers erg laag uit. Beide waren ze wel sterk op de vloer, waarvoor ze de 4e en 5e plaats op dit toestel behaalde.

In de laatste ronde was Kim de Groot aan de beurt. Voor het eerste jaar in de senior-leeftijdcategorie, waardoor zij de allerjongste van het deelnemersveld was. Ze hield zich prima staande tussen deze grote dames.

Al deze meiden hebben weer voldoende om mee aan de slag te gaan in de trainingen. Op 8 maart mogen ze hun 2e wedstrijd turnen. Maar eerst is op 1 februari de eerste wedstrijd voor de jongste selectie-meisjes.

Uitslagen 18 jan wedstrijd Amira, Lotte en Famke
Uitslagen 18 jan wedstrijd Mariselle en Amber
Uitslagen 18 jan wedstrijd Kim

foto.JPG

 

Terug naar het nieuws overzicht