Home

Clubkampioenschappen 2015 Virto!

Zaterdag 7 maart waren er weer clubkampioenschappen bij Virto. Alle turners en turnsters konden aan ouders en de jury laten zien wat zij allemaal geleerd hebben het afgelopen jaar.

Het was een gezellige en  spannende dag en iedereen heeft zijn uiterste best gedaan om mooie resultaten te laten zien en er een dag vol plezier en sportiviteit van te maken. En, dat is gelukt!

Uiteindelijk ging bij de sportieve groepen in de middagg, Guus Elias met verreweg het hoogst aantal punten van alle deelnemers met de gouden medaille en de beker naar huis ging. Bij de wedstrijdgroepen in de ochtend heeft het er bij sommige groepen om gespannen, met een minimaal verschil op de podium plaatsen, maar met een ruime voorsprong en samen dicht bij elkaar werd Faybi Minderhoud clubkampioen bij de wedstrijdgroepen, op 0,2 punt gevolgd door Roxy Beerekamp. Knap gedaan hoor, alle dames en heren!

Niels en Faybi mogen de wisselbeker een jaar lang op hun nachtkastje koesteren, en volgend jaar wordt daar weer opnieuw om gestreden.

En in de tussentijd? Turnen we vooral lekker verder!

Virto clubkampioenschappen uitslagenlijst wedstrijdgroep

Virto clubkampioenschappen uitslagenlijst sportief turnen

selectie.jpg

recreatie.jpg

 

Terug naar het nieuws overzicht