Home

4 medailles voor Virto selectie-meisjes bij eerste voorwedstrijd

Afgelopen zaterdag was een spannende dag voor de jonge selectiemeisjes van Virto, voor hun was in sporthal de Snellerpoort in Woerden de eerste voorronde wedstrijd van dit seizoen.

De eerste ronde was de allereerste echte selectiewedstrijd voor Merlinde de Bie, Tess v.d. Loo, Lynn Mondeel en Samatha Timmerman. Natuurlijk erg spannend voor deze (nog erg jonge) meisjes. Ze hebben het erg goed gedaan, door wat pech helaas net niet in de prijzen.
In de tweede ronde was het de beurt aan Hannah van der Does en aan de andere kant van de zaal voor Marije van Eck. Hannah is na vorig seizoen van de 5e naar de 4e divisie gegaan, dit niet voor niks. Want ze behaalde ook in deze hogere divsie de eerste plaats.
Tijdens de derde ronde zag het mooi paars/zwart op de wedstrijdvloer. Mirthe van Eck, Luna Minderhoud, Mariselle Pieters, Kim van Schoonhoven en Amber Stellingwerf toonden hun niveau 9 oefeningen aan de jury en aan de andere kant van de zaal werd door Anna-Marijn Geverink en Deborah Zuilhof hard gewerkt om mooie punten te scoren. Dat is gelukt, want zowel Amber als Anna-Marijn gingen naar huis met een prachtige bronzen medaille.
In de laatste ronde waren in de ene baan Joy van Nieuwburg en Lotte Lith aan de beurt en aan de andere kant van de zaal Famke van Leeuwen. In deze ronde was er voor Lotte een prachtige tweede plaats.
Al met al zeer goede wedstrijden voor de Virto-meisjes. Er is ook weer voldoende stof tot trainen. Op 14 februari zullen de meiden tegen GSV Heemstede een oefenwedstrijd hebben en op 3 en 17 maart zullen de 2e voorronde wedstrijden plaatsvinden voor de selectie-meisjes.

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.

 

P1140914.jpg

Hannah v.d. Does op eerste plaats.

P1140924.jpg

P1140924_2.jpg

Lotte Lith met zilveren medaille.

P1140921.jpg

P1140920.jpg

Amber Stellingwerf met 4e plaats.

P1140919.jpg

P1140918.jpg

Anna-Marijn Geverink met 4e plaats.

IMG_1663.jpgIMG_1657.jpgIMG_1677.jpgIMG_1688.jpg

De jongste Virto selectiemeisjes op hun allereerste selectie turnwedstrijd.

 

Terug naar het nieuws overzicht