Home

3 medailles voor jonge selectie-meisjes Virto

Afgelopen zaterdag vond in de Stinzenhal in Breukelen de tweede voorronde wedstrijd voor de jonge selectiemeisjes van Virto plaats. Deze werd door Virto en Wilskracht Loenen georganiseerd. Alle turntoestellen zijn hiervoor vanuit Loenen en het Kikkerfort naar de Stinzenhal verhuisd.

In de eerste ronde was Virto goed vertegenwoordigd door de allerjongste turnsters: Roxy Beerekamp, Roos Deutman, Liz Hoornman, Faybi Minderhoud en Lisa Seegers. En in de andere leeftijdscategorie: Merlinde de Bie, Julia van Drie en Lynn Mondeel. De jongste turnsters stonden in de tussenstand erg hoog, maar zakte na de 2e ronde helaas af in de lijst van 32 tegenstanders. Lynn wist zich in haar categorie het beste staande te houden en ging naar huis met de zilveren medaille.

Later op de dag mochten Marre Boekeloo, Lisette Broekhuizen en Deborah Zuilhof hun mooie oefeningen aan de jury tonen. Ook waren de instappers Lot van de Broek en Laura Dons aan de beurt. Helaas kon Nienke Blok door een blessure niet meedoen. Laura werd 2e en de 7e plaats van Lot werd ook beloond met een medaille, omdat er maarliefst 48 meisjes meededen in deze categorie.

Uitslagen Pre-instap D2 en Pupil 1 D2
Uitslagen Pupil 2 D2 en Pupil 2 D3

Uitslagen Jeugd1 D3

Uitslagen instap D2

pic2.jpg

pic1.jpg

 

Terug naar het nieuws overzicht