Home

3 medailles op eerste wedstrijd van Virto

Afgelopen zaterdag was het een spannende dag voor 12 selectie-turnsters van Virto. Het was namelijk de allereerste rayon voorrondewedstrijd van het seizoen. De turnsters en trainsters Melanie en Carlijn reden in alle vroegte naar Amersfoort.
Julia van Drie en Merlinde de Bie mochten de spits afbijten voor Virto. Ze turnden mooie en strakke oefeningen. Julia ging naar huis met de gouden medaille, een geweldige prestatie voor deze jeugdturnster!
In de ronde erna was de wedstrijdvloer voor Senna Oliekan en Jia Vogelaar. Voor beiden was de balk helaas te smal, wat ze punten gekost heeft. In ronde 4 turnden Eline Koning, Marre Boekeloo, Amber Stellingwerf en Luna Minderhoud. Ook hier werden weer goede oefeningen neergezet. Amber werd hier beloond met een mooie medaille voor haar vierde plaats. Als laatste waren de ‘senioren’ (vanaf 15 jaar) aan de beurt. Jasmijn Hazelhoff, Kim de Groot en Melanie van Wijk lieten hun oefeningen aan de jury zien. Melanie gaf als trainster het goede voorbeeld en werd eerste.

Ronde 2 Uitslagen 16 jan jeugd 1 D2 en D3
Ronde 3 Uitslagen 16 jan Junior E en Jeugd2 G
Ronde 4 Uitslagen 16 jan Senior F en Jeugd 2 H
Ronde 5 Uitslagen 16 jan Senior E en Junior G

ronde2_1.jpg

ronde2_2.jpg

ronde3.jpg

ronde4_1.jpg

ronde4_2.jpg

ronde5_1.jpg

ronde5_2.jpg

 

Terug naar het nieuws overzicht