Home

2 medailles voor Virto op districsfinales

Afgelopen weken is er veel en goed geturnd door de meiden van Virto. Na de regio-finales, hebben maar liefst 8 meisjes zich geplaatst voor de districtsfinales Mid-West in de prachtige turnhal Turnace in Amsterdam. Dat was op zich al een hele prestatie, daar je je dan onder de 18 besten van jouw regio mag scharen! Goed en enthousiast trainen werpt zijn vruchten af.

Op deze meerkamp op 30 mei in de 5e divisie, met 36 deelnemers uit de verschillende regio’s, deden van Virto Famke van Leeuwen (jeugd 2), Jasmijn Hazelhoff, Tessa de Langen (junioren), Kim de Groot en Melanie van Wijk (senioren) mee. Famke behaalde zelfs een 4e plek, waarvoor ze een mooie medaille ontving. Prachtige prestatie!
De zaterdag daarop turnden Roxy Beerekamp, Faybi Minderhoud en Roos Deutman hele mooie oefeningen op de balk, brug, vloer en sprong bij de instappers D2. Roxy nam een hele mooie grote 3e plaats medaille mee naar Breukelen. Trainsters en bestuur en ouders zijn natuurlijk reuze trots op alle meiden, en wensen hen nog heel veel succes en turnplezier!

Uitslagen 30-5-2015 divisie 5
Uitslag 6-6-2015 Pre instap D2

district_Alle6_sm.jpg
Alle districtsfinalisten: Jasmijn, Tessa, Famke, Kim, Roxy, Roos en Faybi

district_grote_sm.jpg
De meiden van de 5e divisie.

Foto-09-06-15-17-53-08_sm.jpg
De pre-instappers D2.

 

Terug naar het nieuws overzicht