Home

Conditietraining 55+ en 70+

Wie fit wil blijven moet bewegen. Veelzijdig bewegen heeft namelijk een positieve invloed op het algeheel welbevinden. Wil je goed en afwisselend bewegen? Dan kan dat bij Virto!

Onder deskundige begeleiding wordt in eigen tempo een ruime variatie aan oefeningen gedaan. De conditietraining wordt begonnen met een goede warming-up. Daarna worden alle spieren getraind. Voor de afwisseling is er regelmatig een circuit met opdrachten. Er wordt afgesloten met een balspel of een andere vorm van cooling-down.

Op maandagavond voor 55+ onder leiding van Annemiek Dijkhuizen  [Lesrooster]

Er is op maandagavond een aparte groep voor heren en dames.

Deze lessen worden gegeven in de gymzaal van Broklede, Schepersweg 6a in Breukelen. Kom gerust eens langs voor een gratis proefles!
 
 
Op vrijdagochtend voor 70+ onder leiding van Annette Kroon  [Lesrooster]
 
In deze lessen staan beweegplezier en sociaal contact centraal. In deze les wordt er gemengd gesport. Spierversteviging, balans, kracht en uithoudingsvermogen komen iedere week terug. Dit bevordert de zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Ieder kan meedoen op eigen niveau en ook worden de hersenenregelmatig aan het werk gezet. Iedere laatste vrijdag van de maand drinken we gezamenlijk koffie in de kantine.
Kom eens gezellig langs voor een gratis proefles op vrijdagochtend van 9.00 - 10.00 uur in de voorste zaal van 't Kikkerfort. 

De lessen worden gegeven in de voorste gymzaal van 't Kikkerfort, Schepersweg 14A, 3621 JK Breukelen. Kom gerust eens langs voor een gratis proefles!